MOLDMEDIZIN & MOLDDENT
MOLDMEDIZIN & MOLDDENT
12.09.2024 - 15.09.2024
Expoziţie internaţională specializată de echipamente medicale, preparate farmaceutice şi stomatologie, ediţia a XXVII-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 203
(CIE "MOLDEXPO" SA)

MOLDMEDIZIN & MOLDDENT este cel mai important eveniment medical din Republica Moldova, care are drept scop dezvoltarea pieţei autohtone de produse şi servicii medicale. Expoziţia are menirea de a contribui la dotarea instituţiilor medicale din ţară cu tehnologii şi tehnică performantă de diagnosticare şi tratament.

Expoziţia se desfăşoară cu susţinerea oficială a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova şi cu concursul asociaţiilor medicale profesionale.Tradiţional, expoziţia se desfăşoară în pavilioanele „Moldexpo”, lider în organizarea expoziţiilor şi tîrgurilor din Republica Moldova.

Forul MOLDMEDIZIN & MOLDDENT este parte a programului naţional de perfecţionare a calităţii serviciilor medicale prestate populaţiei.

În situaţia, în care Republica Moldova nu dispune de o industrie proprie de producere a tehnicii şi utilajului medical, iar producerea preparatelor farmaceutice rămîne a fi insuficientă, expoziţia atrage pe piaţa locală produse medicale de înaltă calitate şi tehnologii avansate de diagnostic şi tratament. Pentru 3 zile „Moldexpo” devine centrul atenţiei comunităţii medicale din republică, o veritabilă şcoală a schimbului de experienţă şi a celor mai recente realizări în domeniul medicinii.

Sperăm că Expoziţia internaţională specializată MOLDMEDIZIN & MOLDDENT vă va interesa şi va deveni o parte a planului Dumneavoastră de marketing.