MOLDMEDIZIN & MOLDDENT
MOLDMEDIZIN & MOLDDENT
12.09.2024 - 15.09.2024
Expoziţie internaţională specializată de echipamente medicale, preparate farmaceutice şi stomatologie, ediţia a XXVII-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 203
(CIE "MOLDEXPO" SA)
Cel mai important eveniment din domeniul medicinei Expoziția MoldMedizin & MoldDent 2018 își deschide porțile
2018-09-01 13:46:33

 

Sănătatea este cel mai prețios dar. Păstrarea sănătății și lupta contra bolilor se înscriu printre cele mai vechi preocupări ale oamenilor. Multe boli pot fi prevenite adoptând un mod sănătos de viață și monitorizând starea de sănătate. Veți afla cum să vă protejați sănătatea, precum și noutăți din domeniul farmaceutic, al echipamentelor medicale, diagnosticării, serviciilor medicale și multe altele vizitând ediția a XXIV-a a Expoziției internațională specializate MOLDMEDIZIN & MOLDDENT 2018, care va avea loc la Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO, din 12 până în 14 septembrie.

Proiectul expozițional MOLDMEDIZIN & MOLDDENT a fost și rămâne principalul eveniment în domeniul sănătății pentru specialiștii din Moldova și din străinătate. Un forum medical specializat, organizat cu suportul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale din Republica Moldova și al asociațiilor profesionale ale medicilor și farmaciștilor, atrage anual specialiști din domeniul medicinei și sănătății publice.

Peste 80 de companii din Republica Moldova, Belarus, Ungaria, Italia, China, Rusia, România, SUA, Republica Cehă și Ucraina vor participa la expoziție în acest an. Companiile participante vor prezenta elaborări, produse și servicii noi pentru domeniul farmaceutic, al echipamentelor medicale, stomatologiei, sănătății mamei și copilului, medicinei estetice și tehnologilor  informaționale în medicină. În mod tradițional, seminarele și conferințele științifico-practice vor constitui o parte importantă a expoziției MoldMedizin & MoldDent.

Programul de afaceri al expoziției va fi unul consistent, vor fi organizate conferințe pentru medici de familie, oncologi, farmaciști, precum și congrese pentru pediatri, dermatologi și cosmetologi.

Vizitatorii țintă ai expoziției sunt managerii și proprietarii instituțiilor medicale; șefii de spitale și de secții; medici practicieni; șefi de laboratoare; farmaciști; distribuitori; șefii departamentelor de achiziții ale lanțurilor de farmacie și ai magazinelor de tehnică medicală, precum și toți cei care au tangențe cu domeniul medical.  

În același timp, promovând organic prin proiectele sale ideea unui stil sănătos de viață, expoziția urmărește și un scop socio-educațional.

MoldМedizin

Pavilionul central al expoziției MoldMedizin este dedicat medicinei și farmaciei. Aici vor fi prezentate cele mai noi inovații tehnice, mostre de echipamente medicale, tehnologii, precum și întreaga gamă de servicii și oferte ale centrelor medicale, clinicilor și laboratoarelor, precum și preparate farmaceutice de la diferiți producători.

Printre participanții la secțiunea farmaceutică a expoziției se regăsesc: Balkan Nobel, EUROFARMACO S.A., VITAPHARM-COM S.R.L. АО ЛЕКХIM (Ucraina), Группа компаний «Здоровье» (Ucraina), Борисовский завод медицинских препаратов (Belarus), Contec Medical Systems Co. (China), Prosanitas, ThaiPower și alții.

Domeniul echipamentelor medicale va fi acoperit de companiile: GBG, Dutchmed, Becor, Samsung, Medist, Medvil (România), Wallitrade (Ungaria), Zerkalo Consulting Inc. (SUA), Medplant (Russia), BIOMEDICAL, Delta Medica.

La eveniment vor participa spitale și instituții de stat din Republica din Moldova, dar și din străinătate - SANAVITA și BOANA (România).

«Grija înseamnă...»

În cadrul acțiunii "Grija înseamnă ..." toată lumea va putea expedia prin poștă cărți poștale care vor conține 5 sfaturi pentru prevenirea și tratarea diferitor boli. Veți putea trimite aceste cărți poștale direct de la expoziție rudelor dvs. ca simbol al preocupării dvs. pentru sănătatea celor apropiați.

MoldDent — tehnologii avansate în stomatologie

În pavilionul nr.2 va vi prezentată secțiunea MoldDent a expoziției, dedicată tehnologiilor avansate din stomatologie. Aici veți găsi o gamă largă de echipamente, instrumente și materiale utilizate în practica dentară și în laboratoare dentare. Pe segmentul MoldDent vor fi prezentate medicamente și anestezice, produse de igienă orală, mobilier pentru clinici și cabinete medicale. În plus, veți afla multe lucruri interesante despre ofertele, serviciile și inovațiile aplicate de clinicile dentare. Printre participanți: CARACAȘ-DENTAL S.R.L., DENTEX SYSTEMS S.R.L., DENT-REVECO PLUS S.R.L. , IMPLANT-BREDENT S.R.L. Vivodent SRL, Doctor Instrumente (România), ADLES S.R.L., YUNT INTERNATIONAL DENTAL.

MedBeauty și Healthy Life

 "Frumusețe conform regulilor științei" - sub acest slogan în pavilionul nr. 3 al Centrului va fi prezentată secțiunea MedBeauty, unde veți putea afla despre ultimele tendințe, tehnologii și produse din domeniul medicinii estetice, cosmetologiei și chirurgiei plastice. Cele mai importante clinici și centre cosmetologie vă vor familiariza cu inovațiile din domeniul medicinii estetice. Vizitatorii expoziției vor putea primi răspunsuri exhaustive de la profesioniști, precum și obține informații detaliate despre ofertele și serviciile centrelor și clinicilor din țară. În secțiunea MedBeauty vor fi expuse branduri cosmetice noi, vor fi organizate master-classuri susținute de experți de top în dermatologie și cosmetologia terapeutică, dar și alte evenimente interesante.

Compania italiană Inverness Systems va prezenta sistemul Inverness de perforare fără durere  a urechilor, care poate fi testat gratuit la standul expozantului. Compania Adler Medical va expune cea mai recentă tehnologie informatică pentru diagnosticarea și tratarea coloanei vertebrale - SPINELINER. Printre participanți se  regăsesc companiile: ASTRA SPA s.r.o. (Republica Cehă), Centrul Medical Kinezis-Vita, reprezentanța companiei turcești NOBEL ILAÇ, HEBAMED GROU, DERMOCOSMETIC SRL, Cosmotrade SRL și altele.

În cadrul proiectului "Modul sănătos de viață", devenit tradițional, se vor desfășura evenimente informative despre importanța alimentării sănătoase, despre diabetul zaharat, despre slăbire și terapii de detoxifiere, renunțarea la alcoolul și tutun , precum și despre importanța unei familii sănătoase. De asemenea, o atenție deosebită va fi acordată diverselor tipuri de masaj. În program vor fi incluse o serie de proiecte și acțiuni foarte interesante și utile pentru vizitatori.

Proiectul special al expoziției

–  «Femeile din Moldova spun «DA!» inimii sănătoase»

Unul dintre elementele centrale ale expoziției va fi evenimentul „Femeile din Moldova spun “DA!„ inimii sănătoase“, care este parte a secțiunii expoziției MoldMedizin, dedicată produselor farmaceutice și dispozitive medicale (Pharma și MOLDMEDIZIN).  Proiectul nominalizat face parte din proiectul global Go Red For Women, lansat în 2004, la inițiativa American Heart Association (AHA). Acțiunea se desfășoară în numeroase țări. Cu ajutorul acesteia a fost posibilă atragerea atenției a sute de mii de femei din întreaga lume asupra problemei răspândirii bolilor cardiovasculare. În țara noastră, ideile proiectului sunt deosebit de relevante, deoarece bolile cardiovasculare reprezintă una dintre principalele cauze ale decesului în Moldova.

Acțiunea se desfășoară pentru prima dată în Moldova și faptul că femeile se află în centrul proiectului nu este deloc întâmplător. Anume femeia are grijă de confortul casei și, în mare parte, contribuie la formarea atitudinii responsabile pentru sănătate la membrii familiei.

Misiunea acțiunii "Femeile moldovenești spun" DA! " inimii sănătoase" este de a atrage atenția asupra importanței prevenirii bolilor cardiovasculare, schimbării atitudinii femeilor față de bolile de inimă, promovării măsurilor preventive de combatere a bolilor cardiovasculare la nivelul familiei și creșterii numărului de adepți al stilului sănătos de viață.

În cadrul  MOLDMEDIZIN & MOLDDENT 2018, pe rețelele sociale a fost lansat un flash-mob având la bază anume acest deziderat – de a atrage atenția asupra unei probleme foarte serioase –numărul bolnavilor de inimă este foarte mare în Republica Moldova, și de a face un pas pentru soluționarea acestei probleme. La expoziție, în perioada 12 -14 septembrie, toți vizitatorii vor avea posibilitatea de a face un diagnostic expres gtatuit -  #HealthCheckExpress (roentgen, cardiografie, ecografie), și de a primi consultanță gratuită la unii dintre cei mai buni medici din Moldova (endocrinolog, mamolog, ginecolog, cardiolog, pediatru și medicul de familie).

În plus, în cadrul proiectului special, la expoziție va fi deschisă o zonă foto, organizată de revista Sanatate, cea mai populară publicație din Moldova, care reliefează problemele de sănătate și promovează un stil de viață sănătos. Aici vă veți putea fotografia în haine roșii sau cu accesorii roșii în sprijinul acțiunii, iar cele mai bune fotografii vor participa la concursul revistei.

Vizitarea expoziției MoldMedizin & MoldDent 2018 în perioada de desfășurare a Zilelor sănătății la MoldExpo, fără îndoială, va fi încă un pas către o viață sănătoasă și fericită!

 

 

 

Sănătatea este cel mai prețios dar. Păstrarea sănătății și lupta contra bolilor se înscriu printre cele mai vechi preocupări ale oamenilor. Multe boli pot fi prevenite adoptând un mod sănătos de viață și monitorizând starea de sănătate. Veți afla cum să vă protejați sănătatea, precum și noutăți din domeniul farmaceutic, al echipamentelor medicale, diagnosticării, serviciilor medicale și multe altele vizitând ediția a XXIV-a a Expoziției internațională specializate MOLDMEDIZIN & MOLDDENT 2018, care va avea loc la Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO, din 12 până în 14 septembrie.

Proiectul expozițional MOLDMEDIZIN & MOLDDENT a fost și rămâne principalul eveniment în domeniul sănătății pentru specialiștii din Moldova și din străinătate. Un forum medical specializat, organizat cu suportul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale din Republica Moldova și al asociațiilor profesionale ale medicilor și farmaciștilor, atrage anual specialiști din domeniul medicinei și sănătății publice.

Peste 80 de companii din Republica Moldova, Belarus, Ungaria, Italia, China, Rusia, România, SUA, Republica Cehă și Ucraina vor participa la expoziție în acest an. Companiile participante vor prezenta elaborări, produse și servicii noi pentru domeniul farmaceutic, al echipamentelor medicale, stomatologiei, sănătății mamei și copilului, medicinei estetice și tehnologilor  informaționale în medicină. În mod tradițional, seminarele și conferințele științifico-practice vor constitui o parte importantă a expoziției MoldMedizin & MoldDent.

Programul de afaceri al expoziției va fi unul consistent, vor fi organizate conferințe pentru medici de familie, oncologi, farmaciști, precum și congrese pentru pediatri, dermatologi și cosmetologi.

Vizitatorii țintă ai expoziției sunt managerii și proprietarii instituțiilor medicale; șefii de spitale și de secții; medici practicieni; șefi de laboratoare; farmaciști; distribuitori; șefii departamentelor de achiziții ale lanțurilor de farmacie și ai magazinelor de tehnică medicală, precum și toți cei care au tangențe cu domeniul medical.  

În același timp, promovând organic prin proiectele sale ideea unui stil sănătos de viață, expoziția urmărește și un scop socio-educațional.

MoldМedizin

Pavilionul central al expoziției MoldMedizin este dedicat medicinei și farmaciei. Aici vor fi prezentate cele mai noi inovații tehnice, mostre de echipamente medicale, tehnologii, precum și întreaga gamă de servicii și oferte ale centrelor medicale, clinicilor și laboratoarelor, precum și preparate farmaceutice de la diferiți producători.

Printre participanții la secțiunea farmaceutică a expoziției se regăsesc: Balkan Nobel, EUROFARMACO S.A., VITAPHARM-COM S.R.L. АО ЛЕКХIM (Ucraina), Группа компаний «Здоровье» (Ucraina), Борисовский завод медицинских препаратов (Belarus), Contec Medical Systems Co. (China), Prosanitas, ThaiPower și alții.

Domeniul echipamentelor medicale va fi acoperit de companiile: GBG, Dutchmed, Becor, Samsung, Medist, Medvil (România), Wallitrade (Ungaria), Zerkalo Consulting Inc. (SUA), Medplant (Russia), BIOMEDICAL, Delta Medica.

La eveniment vor participa spitale și instituții de stat din Republica din Moldova, dar și din străinătate - SANAVITA și BOANA (România).

«Grija înseamnă...»

În cadrul acțiunii "Grija înseamnă ..." toată lumea va putea expedia prin poștă cărți poștale care vor conține 5 sfaturi pentru prevenirea și tratarea diferitor boli. Veți putea trimite aceste cărți poștale direct de la expoziție rudelor dvs. ca simbol al preocupării dvs. pentru sănătatea celor apropiați.

MoldDent — tehnologii avansate în stomatologie

În pavilionul nr.2 va vi prezentată secțiunea MoldDent a expoziției, dedicată tehnologiilor avansate din stomatologie. Aici veți găsi o gamă largă de echipamente, instrumente și materiale utilizate în practica dentară și în laboratoare dentare. Pe segmentul MoldDent vor fi prezentate medicamente și anestezice, produse de igienă orală, mobilier pentru clinici și cabinete medicale. În plus, veți afla multe lucruri interesante despre ofertele, serviciile și inovațiile aplicate de clinicile dentare. Printre participanți: CARACAȘ-DENTAL S.R.L., DENTEX SYSTEMS S.R.L., DENT-REVECO PLUS S.R.L. , IMPLANT-BREDENT S.R.L. Vivodent SRL, Doctor Instrumente (România), ADLES S.R.L., YUNT INTERNATIONAL DENTAL.

MedBeauty și Healthy Life

 "Frumusețe conform regulilor științei" - sub acest slogan în pavilionul nr. 3 al Centrului va fi prezentată secțiunea MedBeauty, unde veți putea afla despre ultimele tendințe, tehnologii și produse din domeniul medicinii estetice, cosmetologiei și chirurgiei plastice. Cele mai importante clinici și centre cosmetologie vă vor familiariza cu inovațiile din domeniul medicinii estetice. Vizitatorii expoziției vor putea primi răspunsuri exhaustive de la profesioniști, precum și obține informații detaliate despre ofertele și serviciile centrelor și clinicilor din țară. În secțiunea MedBeauty vor fi expuse branduri cosmetice noi, vor fi organizate master-classuri susținute de experți de top în dermatologie și cosmetologia terapeutică, dar și alte evenimente interesante.

Compania italiană Inverness Systems va prezenta sistemul Inverness de perforare fără durere  a urechilor, care poate fi testat gratuit la standul expozantului. Compania Adler Medical va expune cea mai recentă tehnologie informatică pentru diagnosticarea și tratarea coloanei vertebrale - SPINELINER. Printre participanți se  regăsesc companiile: ASTRA SPA s.r.o. (Republica Cehă), Centrul Medical Kinezis-Vita, reprezentanța companiei turcești NOBEL ILAÇ, HEBAMED GROU, DERMOCOSMETIC SRL, Cosmotrade SRL și altele.

În cadrul proiectului "Modul sănătos de viață", devenit tradițional, se vor desfășura evenimente informative despre importanța alimentării sănătoase, despre diabetul zaharat, despre slăbire și terapii de detoxifiere, renunțarea la alcoolul și tutun , precum și despre importanța unei familii sănătoase. De asemenea, o atenție deosebită va fi acordată diverselor tipuri de masaj. În program vor fi incluse o serie de proiecte și acțiuni foarte interesante și utile pentru vizitatori.

Proiectul special al expoziției

–  «Femeile din Moldova spun «DA!» inimii sănătoase»

Unul dintre elementele centrale ale expoziției va fi evenimentul „Femeile din Moldova spun “DA!„ inimii sănătoase“, care este parte a secțiunii expoziției MoldMedizin, dedicată produselor farmaceutice și dispozitive medicale (Pharma și MOLDMEDIZIN).  Proiectul nominalizat face parte din proiectul global Go Red For Women, lansat în 2004, la inițiativa American Heart Association (AHA). Acțiunea se desfășoară în numeroase țări. Cu ajutorul acesteia a fost posibilă atragerea atenției a sute de mii de femei din întreaga lume asupra problemei răspândirii bolilor cardiovasculare. În țara noastră, ideile proiectului sunt deosebit de relevante, deoarece bolile cardiovasculare reprezintă una dintre principalele cauze ale decesului în Moldova.

Acțiunea se desfășoară pentru prima dată în Moldova și faptul că femeile se află în centrul proiectului nu este deloc întâmplător. Anume femeia are grijă de confortul casei și, în mare parte, contribuie la formarea atitudinii responsabile pentru sănătate la membrii familiei.

Misiunea acțiunii "Femeile moldovenești spun" DA! " inimii sănătoase" este de a atrage atenția asupra importanței prevenirii bolilor cardiovasculare, schimbării atitudinii femeilor față de bolile de inimă, promovării măsurilor preventive de combatere a bolilor cardiovasculare la nivelul familiei și creșterii numărului de adepți al stilului sănătos de viață.

În cadrul  MOLDMEDIZIN & MOLDDENT 2018, pe rețelele sociale a fost lansat un flash-mob având la bază anume acest deziderat – de a atrage atenția asupra unei probleme foarte serioase –numărul bolnavilor de inimă este foarte mare în Republica Moldova, și de a face un pas pentru soluționarea acestei probleme. La expoziție, în perioada 12 -14 septembrie, toți vizitatorii vor avea posibilitatea de a face un diagnostic expres gtatuit -  #HealthCheckExpress (roentgen, cardiografie, ecografie), și de a primi consultanță gratuită la unii dintre cei mai buni medici din Moldova (endocrinolog, mamolog, ginecolog, cardiolog, pediatru și medicul de familie).

În plus, în cadrul proiectului special, la expoziție va fi deschisă o zonă foto, organizată de revista Sanatate, cea mai populară publicație din Moldova, care reliefează problemele de sănătate și promovează un stil de viață sănătos. Aici vă veți putea fotografia în haine roșii sau cu accesorii roșii în sprijinul acțiunii, iar cele mai bune fotografii vor participa la concursul revistei.

Vizitarea expoziției MoldMedizin & MoldDent 2018 în perioada de desfășurare a Zilelor sănătății la MoldExpo, fără îndoială, va fi încă un pas către o viață sănătoasă și fericită!