MOLDMEDIZIN & MOLDDENT
MOLDMEDIZIN & MOLDDENT
14.09.2023 - 17.09.2023
Expoziţie internaţională specializată de echipamente medicale, preparate farmaceutice şi stomatologie, ediţia a XXVI-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 0
(CIE "MOLDEXPO" SA)

SĂNĂTATEA FEMEII - proiect social WHITE ROSE

Acest proiect aduce în prim-plan preocupările esențiale legate de sănătatea femeii, întruchipate în simbolul purității și inocenței, emblema sănătății femeii - trandafirul alb. Cu ocazia desfășurării expoziției MoldMedizin & MoldDent, simbolul White Rose devine reperul atenției acordate sănătății și frumuseții femeii.

Proiectul își propune să transmită un mesaj puternic: fiecare femeie merită îngrijire deplină, atenție medicală adecvată și informații relevante pentru a-și menține sănătatea în cea mai bună formă.

TE INVITĂM SĂ FII PARTE A MIȘCĂRII WHITE ROSE, URMÂND PAȘII DE MAI JOS:

  • Captură momentul într-o poză sau într-un video-reels cu trandafirul alb primit ca un dar;
  • Transmite mai departe această poveste celor ce te urmăresc pe Instagram și Facebook, dezvăluind cum îngrijești de bunăstarea ta interioară și exterioară. Fie că este vorba de meditație, yoga, o alimentație echilibrată, activitate fizică sau consulturi medicale regulate, fiecare pas contează;
  • Împărtășește (etichetează) această experiență cu @farmaciafamiliei și @cie_moldexpo;
  • Vino să participi pe 14 septembrie 2023, ora 11:00, la evenimentul de deschidere oficială a expoziției Moldmedizin & Molddent. Aici, înconjurate de frumusețea și puterea femeilor de succes, vom aduce în prim-plan promovarea sănătății femeii, un obiectiv nobil al proiectului social White Rose.

Împreună, vom participa într-un flashmob pregătit cu drag de organizatori și vom împărtăși gânduri prețioase în interviuri cu reprezentanții mass-media. În plus, atât tu, cât și cei care te urmăresc, veți avea ocazia să beneficiați de o evaluare gratuită a stării voastre generale de sănătate.
 

SĂNĂTATEA ESTE DECIZIA TA!